Fiskegrateng med laks og torsk
400 gram torsk
400 gram ørret eller laks
600 gram spinat (kan være frost)
300 gram pasta
200 gram reven ost
1,5 dl matfløte 10%
Kok pasta etter anvisning.
Varm spinat og fløte i en panne. Smak til med salt og pepper.
Kok opp lettsaltet vann. Skru av vannet når det koker. La torsk og ørret trekke i vannet i 10-15 minutter (til denne rett hadde jeg grillet ørret til overs fra i går - da lot jeg det ikke trekke i vannet).
Fordel fisken i bunden av illfast form.
Fordel spinat over dette.
Deretter pasta.
Topp med revet ost.
Sett i ovnen: over- og undervarme 200 grader celcius i 25 minutter.
Det smaker godt med raspet gulerøtter til.
Næringsinnhold for hele retten: 2850 kcal
1/6 av retten: 475 kcal
1/5 av retten: 570 kcal
1/4 av retten: 715 kcal