www.doktornordstrømsklinikk.no
oppskrift fiskegrateng
oppskrift fiskegrateng, torsk, spinat

Fiskegrateng med laks og torsk

oppskrift fiskegrateng med spinat
400 gram torsk

400 gram ørret eller laks

600 gram spinat (kan være frost)

300 gram pasta

200 gram reven ost

1,5 dl matfløte 10%


Kok pasta etter anvisning.

Varm spinat og fløte i en panne. Smak til med salt og pepper.

Kok opp lettsaltet vann. Skru av vannet når det koker. La torsk og ørret trekke i vannet i 10-15 minutter (til denne rett hadde jeg grillet ørret til overs fra i går - da lot jeg det ikke trekke i vannet).

Fordel fisken i bunden av illfast form.

Fordel spinat over dette.

Deretter pasta.

Topp med revet ost.

Sett i ovnen: over- og undervarme 200 grader celcius i 25 minutter.

Det smaker godt med raspet gulerøtter til.


Næringsinnhold for hele retten: 2850 kcal


1/6 av retten: 475 kcal

1/5 av retten: 570 kcal

1/4 av retten: 715 kcal